Πληροφορίες Αποστολής

Παράδοση Παραγγελιών:

Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελληνικής Επικράτειας. Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στην φόρμα Παραγγελίας με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier).

Το κόστος αποστολής για παραγγελίες καθαρής αξίας μέχρι 35€, διαμορφώνεται ως εξής:

2,50€ για την πόλη των Χανίων

3,50€ για αποστολές εντός Κρήτης

3,80€ για όλη την υπόλοιπη Ελληνική Επικράτεια (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)

Οι τιμές αυτές ισχύουν για όλες τις περιοχές ΕΚΤΟΣ των δυσπρόσιτων περιοχών που η χρέωση είναι 4,90€

Η υπηρεσία αντικαταβολής έχει κόστος 2€ ( ανεξάρτητα από τα μεταφορικά )

Για παραγγελίες καθαρής αξίας άνω των 30€ ΔΕΝ υπάρχει χρέωση μεταφορικών για παραδόσεις εντός Ελλάδας.

Για τις δυσπρόσιτες περιοχές, για παραγγελίες καθαρής αξίας άνω των 50€ ΔΕΝ υπάρχει χρέωση μεταφορικών για παραδόσεις εντός Ελλάδας.

Σε περίπτωση που ζητηθεί αποστολή στο εξωτερικό, ο πελάτης θα ενημερωθεί με τηλεφωνική επικοινωνία.

Το βιβλιοπωλείο paperkittens.gr υπό την επιφύλαξη των παραπάνω όρων, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα εντός 2-5 εργασίμων (Δευτέρα έως Παρασκευή) ημερών. Για τα προϊόντα που δεν έχουν την ένδειξη «Άμεσα Διαθέσιμα» και με την προϋπόθεση ότι αυτά μπορούν να παραγγελθούν από τους προμηθευτές μας, ο χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά προσέγγιση στις 5-10 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή) ανάλογα με την κατηγορία του προϊόντος.

Η εταιρεία courier δεν κάνει παραδόσεις Σάββατο.Σε περίπτωση που χρειάζεται επίδοση Σαββάτου χρεώνεται επιπλέον και κατόπιν συνεννόησης με το βιβλιοπωλείο paperkittens.gr

Έξοδα αποστολής

Στα έξοδα αποστολής συμπεριλαμβάνονται και τα έξοδα συσκευασίας, καθώς και τα διαχειριστικά έξοδα.

Σε περίπτωση μη παραλαβής των προϊόντων λόγω αμέλειας του πελάτη, ο λογαριασμός του πελάτη χρεώνεται με τα έξοδα αποστολής, ανεξάρτητα αν στην αρχική αποστολή δεν είχαν χρεωθεί έξοδα. Αλλαγές, αντικαταστάσεις ή και επιστροφές γίνονται μόνο κατόπιν επικοινωνίας, συνεννόησης και οδηγιών που λαμβάνει ο πελάτης από την επιχείρηση μας.

Login

Lost your password?

Create an account?

Cart

Your cart is currently empty.