Η Χριστίνα Κωνσταντουδάκη έχει σπουδάσει Νηπιαγωγός μα στον ελεύθερο χρόνο της είναι εφευρέτρια ονείρων.
Μένει στα Χανιά με τις 73 πολύχρωμες γάτες της που γουργουρίζουν τα κάλαντα όλο το χρόνο και γράφει παραμύθια για μικρούς, μεγάλους και ονειροπόλους.
Έχει παρακολουθήσει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του ΕΚΠΑ “Ανάγνωση, Φιλαναγνωσία κι Εκπαιδευτικό Υλικό”” και το 2016 δημιούργησε την ομάδα στο Facebook “Παιδικό βιβλίο – Προτάσεις” όπου μαζί με την Νάσια Αλεξανδρίδη προτείνουν αγαπημένα τους βιβλία και σχετικές δραστηριότητες. Η ομάδα αριθμεί, πλέον, πάνω από 60.000 μέλη.
Έχει βραβευτεί για παραμύθια και διηγήματά της, έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια δημιουργικής γραφής κι έχουν εκδοθεί τρία παιδικά βιβλία της:¨“Το αρχηγείο” ( 2017 ), “Μπελ Μπεσαμέλ”( 2019 ) εκδ. Βιβλιοσκόπιο και ”Με μια κουβέρτα…στο διάστημα!” ( 2022 ) εκδ. Διόπτρα.

Αυτό που της αρέσει πιο πολύ είναι να συνδυάζει την αγάπη της για τα παιδιά και τα βιβλία μέσα από διαδραστικές παρουσιάσεις βιβλίων με μπόλικο παιχνίδι! Σε αυτό βοηθάει η πολύχρονη εμπειρία της, τόσο σε κατασκηνώσεις ως εθελόντρια, όσο και σε τάξεις Νηπιαγωγείου.

Login

Lost your password?

Create an account?

Cart

Your cart is currently empty.